Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika
Yerel

Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de

Konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran ve nişanlısı, Kırşehir Valisi Çakacak'ı ziyaret etti.

22.09.2014 18:17

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü tarafından Irak'ın Musul kentinde rehin alınan ve Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran ile nişanlısı Hazal Çağlar, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Çakacak ile bir süre görüşen Taşkıran ve Çağlar, 27 Eylül'de yapılacak düğünleri için davette bulundu.

Vali Çakacak, ziyarette Türkiye Cumhuriyeti devletinin çok büyük bir devlet olduğunu söyledi.

Mesut Taşkıran'ın nikah törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılması için program yaptıklarını kaydeden Çakacak, şunları kaydetti:

"Evlatlarımız aramıza döndü. Aramızda görmekten son derece mutluyuz. Tekrar 'hoşgeldiniz' diyoruz. Mesut kardeşimizin nikahını da konuştuk. Sayın Başbakanımız'a düğünleri olduğunu bahsettiler. Biz de bu durumu Başbakanımız'a ileteceğiz. Nikah töreninin  Başbakanımız'ın programına alınmasını sağlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Ne gerekiyorsa yapacağız."

Başbakan Davutoğlu ile Ankara'ya dönüşte uçakta düğünlerine katılması için söz aldığını belirten Taşkıran ise "Sayın Başbakanımız'ı uçakta düğünümüze davet etmiştim. O da bizi kırmadı, ayın 27'sinde inşallah gelecek. Başbakanımız, valimiz, belediye başkanımızla mutlu bir gün yaşayacağız" dedi.

Görüşme daha sonra basına kapalı devam etti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement