"Nisan Yağmuru Zemzen Suyu Gibi Şifalı" - Son Dakika
Yerel

"Nisan Yağmuru Zemzen Suyu Gibi Şifalı"

Hakkari Eğitim Kalkınma ve Araştırma Derneği (Heska-Der) Başkanı Sefer Kaçmaz, nisan yağmurlarının Zemzem suyu gibi şifalı olduğunu söyledi.

25.04.2013 12:09

Hakkari Eğitim Kalkınma ve Araştırma Derneği (Heska-Der) Başkanı Sefer Kaçmaz, nisan yağmurlarının Zemzem suyu gibi şifalı olduğunu söyledi.

Nisan yağmurlarının tabiatın uyanmasını ve canlanmasını sağlayan bir hayat iksiri olduğunu belirten Kaçmaz, "Bu ayda yağan yağmurlarla toprağa rahmet düşer, tabiat uyanır, canlanır ve her taraf bir anda yeşillikler ummanına dönüşür. Nisan yağmuru Zemzem suyu kadar şifalıdır. Nisan yağmurunda ıslanmak insana sağlık verir. Peygamberimizin doğumu ile birlikte nisan yağmuru onunla bereketlendi. Rabbim nisan ayı boyunca ülkemizin üzerine rahmet üstüne rahmet, yağmur üstüne yağmur, bereket üstüne bereket indirsin. İlahi rahmet kainatımızı kuşatsın, sonsuzluk nuru ufkumuzu aydınlatsın, son Peygamber Hz. Muhammed Mustafa, yalnız insanlığa değil tüm alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O getirdiği evrensel ahlak telakkisi ile bir rahmettir. Gösterdiği örnek insanlık modeli ile bir rahmettir. Geliştirdiği medeniyet anlayışıyla bir rahmettir. Sensizlikten çoraklaşmış gönüllere nisan yağmuru gibi yağ. Yağ ki gönüller varlığınla coşsun. Kederler sona ersin, alem nurlara yeniden gark olsun. Hayat bulsun nebatat, yer ve gök varlığınla şeref bulsun. Seninle hayat bulsun varlıklar. Tüm maddi ve manevi hastalıklarımıza nisan yağmuru şifa, rahmet ve rehber olsun" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Nisan Yağmuru Zemzen Suyu Gibi Şifalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement