Nü'de Tezsiz Yüksek Lisans Fırsatı - Son Dakika
Yerel

Nü'de Tezsiz Yüksek Lisans Fırsatı

Nü\'de Tezsiz Yüksek Lisans Fırsatı

Niğde Üniversitesi (NÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsünde "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı" açıldığı bildirildi.

02.09.2014 16:27

Niğde Üniversitesi (NÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsünde "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı" açıldığı bildirildi.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, yaptığı açıklamada, insanlığa hizmet etmek, ülkenin ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla tezsiz yüksek lisans programı açtıklarını söyledi.

Türk sağlık sistemininde son dönemdeki yapılanmaların, sağlık hizmetlerinin son derece dinamik, değişken ve rekabetin yoğun olduğu bir ortamda gerçekleşmesine neden olduğunu belirten Görür, şunları kaydetti:

"Sağlık hizmetlerinin profesyoneller tarafından yönetilmesi artık zorunluluk haline gelmiştir. Bu nedenle hayata geçirmek istediğimiz programın amacı,  sağlık kurumlarının orta ve üst düzey kademelerinde çalışacak profesyonel yöneticiler yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Bu programı çok önemsiyoruz. Çünkü sağlıkta yapılan hataların dönüşü olmayabilir. Nitelikli yöneticilerin bu hataları azaltmada önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz."

Görür, programa 1-7 Eylül tarihleri arasında başvuru yapılabileceğini sözlerine ekledi. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nü'de Tezsiz Yüksek Lisans Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bahar: İnanılmaz güzel bi haber hemen başvuru yapmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement