Ortaca Belediyespor Dalyan Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor Dalyan Maçına Hazırlanıyor

Ortaca Belediyespor Dalyan Maçına Hazırlanıyor

Ortaca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Dalyan Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

06.11.2013 00:24  Güncelleme: 08:32

Muğla Süper Amatör Lid takımlarından Ortaca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Dalyan Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar, yaptığı açıklamada; "Turgutreis Belediye Spor gibi genç takımlar, bunun gibi maçlar her zaman zor olur. Rahat pozisyonlara girmemize rağmen istediğimiz golleri kaçırdık. Kanatları rahat kullanan bir takımız; buna rağmen maçın ilk yarısında golü bulamadık. İkinci yarı oyuna iyi başladık; yine pozisyonlara girmeğe başladık, bir tanesini attık. Çok gol pozisyonuna girmemize rağmen çok gol kaçırıyoruz. Bunu çalışmalarımızla çözüme kavuşturacağız. İkinci yarı ancak galip gelebildik. Takım için ikinci galibiyet oldu. İyi yolda ilerliyoruz. Takım 4-5 haftadan sonra daha çok iğme kazanacak, çalışmalarımız devam edecektir. Futbolcular, yöneticiler; biz bir ekibiz futbolcularım ile gururluyum. İyi yolda olduğumuza inanıyorum. Dalyan maçına gelince; stresi ve gerginliği yüksek bir karşılaşma olacak. Arada ne kadar dostluk söylense de tabi bir maç atmosferi fazla olur. Her zaman olduğu gibi galibiyet için oynayacağız, galibiyete alışmış bir takımız. Mağlubiyeti hazmedemeyen bir takımız. Her zaman galibiyet isteyen bir takımız hep beraberiz; çalışıyoruz. Daha da iyi olacağımızı inanıyorum. Kırmızı kart gören Ahmet ise, oyuna girdiği zaman oyuna bir canlılık getirdi. Çok hırslı bir futbolcumdur. O kadar gol kaçması futbolcularıma ister istemez strese soktu. Takım golleri kaçırınca ister istemez geriliyorlar" dedi.

Ahmet'in hırsından dolayı hakeme itiraz edince kırmızı kart gördüğünü kaydeden Kibar, "Bir hakem futbolcuları tehdit etmez, oyunda tutmaya sağlamalıdır. İçerde çok futbolcumuza tehdit etmiş. 'Sizi oyundan atarım' diye. Kırmızı kartı görmesinin doğru olmadığını biliyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeli. Hakem bunu görünce futbolcularımın yalnız olmadığını görecektir. Hiçbir destekleme yok. Seyircimiz sahaya sinema seyreder gibi karşılaşma izlemeğe geliyor. Eğer büyük destek olursa hakemler sahamızda futbolcularımıza tehdit edemez" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor Dalyan Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement