Ortaca'da Aşureli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Aşureli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ortaca\'da Aşureli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ortaca’da faaliyet gösteren Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi engelli çocuklar ile birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramını geleneksel düzenlediği aşure günleri etkinliklerini ile birleştirerek kutladı.

28.10.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca'da faaliyet gösteren Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi engelli çocuklar ile birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramını geleneksel düzenlediği aşure günleri etkinliklerini ile birleştirerek kutladı.

Etkinliğe Köyceğiz kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortaca'nın kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin dışında Muğla Yabancılar Derneği Başkanı Halil Karanfiloğlu,ünlü modacı Nail Yurdakul, Dalaman Sanayi odası başkanı ve işadamı Doğan Merpez de katıldı.

Muğla Yabancılar Dernek Başkanı Karanfiloğlu; "Bugün engelli özel kardeşlerimizle Cumhuriyet bayramını kutlarken engelli kardeşlerimiz bayramın coşkusunu hazırladıkları programla kutlamaları bizleri ve ailelerini mutlu etti. Bizde dernek olarak destek olduk. Muharrem ayı içerisinde olmamız münasebetiyle Katılan misafir ve engelli ailelere özel coşku eğitim kurumlarının geleneksel aşure günlerine de denk getirilmesi anlamlı bir kültürel birleşme sağlandı Kurum müdürü Eylem Tan ve ekibini kutluyorum Bu etkinliğe bizi de katarak güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar" dedi.

Özel coşku eğitim kuruları müdürü Eylem Tan ise; "Her yıl Cumhuriyet Bayramını önceden kurumuzda öğrencilerimizle birlikte kutlarız. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza geleneksel olarak yaptığımız aşure günü etkinliğimizin aynı tarihe gelmesi ile birlikte aşureli bir bayram kutlaması yaptık Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkarak öğrencilerimize kültürümüzün güzelliklerini de bir arada yaşattığımıza inanıyoruz. Etkinliklerimize katılan yerel idarecilerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyor Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Aşureli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement