Paul Dwyer, Yaşam Vadisi'ni Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Paul Dwyer, Yaşam Vadisi'ni Büyüledi

Paul Dwyer, Yaşam Vadisi\'ni Büyüledi

Birbirinden nitelikli etkinlikleri vatandaşla buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan boyunca her defasında başka bir sanatçı ile sahne alacak ünlü müzisyen Paul Dwyer’i ağırladı.

05.06.2017 15:34

Birbirinden nitelikli etkinlikleri vatandaşla buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan boyunca her defasında başka bir sanatçı ile sahne alacak ünlü müzisyen Paul Dwyer'i ağırladı. Dwyer'in yanında bu kez Sarper Semiz ile Orkestrası vardı. Sevilen yerli ve yabancı parçaları emsalsiz tarzları ile icra eden sanatçılar, yine keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

Bu sene Ramazan etkinliklerini Yaşam Vadisi'ne taşıyan Beylikdüzü Belediyesi'nin son konuğu Paul Dwyer ve dostları Sarper Semiz ile Orkestrasıydı. Müzik performansları ile vatandaşları kendilerine hayran bıraktıran müzisyenler, yerli ve yabancı birçok parçayı kendilerine has üsluplarıyla seslendirdi.Kimi zaman izleyicileri Küba'ya götüren sanatçılar, Rock müziğin unutulmaz parçalarıyla da coşkuyu arttırdı.

Unutulmaz şarkıların özgün yorumu

Paul ve dostları; "Islak Islak, Muhtemel Aşk İçin, Gönlüm Hep Seni Arıyor, Sil Baştan" gibi farklı türlerdeki eserleri kendi yorumlarıyla söyledi. Yine Dünya'nın önemli müzik adamlarından Sting de sahnede "Probably me" adlı parçası ile anıldı. Gecenin sonunda ise Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Meclis Üyesi Haluk Karataş, sanatçılara teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdim etti.

4 Mevsim, hem bilgilendirdi hem eğlendirdi

İkramlarla daha da keyifli geçen Yaşam Vadisi'ndeki Ramazan akşamları; çocukları eğlendiren çocuk oyun atölyeleri, orta oyunu gösterileri ve tiyatro sahneleri ile küçükleri neşelendirmeyi de unutmuyor. Paul ve Dostları'ndan önce sahnede 4 Mevsim isimli çocuk tiyatro oyunu, miniklerin ilgisini çekmeyi başardı. Dört mevsimin birbirine nasıl muhtaç olduğunu sevimli bir dil ile ortaya koyan oyun; hem bilgilendirdi hem eğlendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paul Dwyer, Yaşam Vadisi'ni Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement