Pazarcılar Odası Yöneticilerinden Ünver'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pazarcılar Odası Yöneticilerinden Ünver'e Ziyaret

Pazarcılar Odası Yöneticilerinden Ünver\'e Ziyaret

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

04.02.2014 15:08

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yapılan seçimle başkanlığa seçilen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen başkanlığında Cemal Küçükkurutlu, Mustafa Şekerli, Muammer Kandemir, Mehmet Onbaşı, Faruk Güven, Asım Tuzgöl ve Hazım Topuz'dan oluşan yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, göreve yeni getirilen yönetim kurulunun hayırlı hizmetler sunması dileğinde bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediyesi olarak Her zaman her sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşları ile birlikte el ele gönül gönüle bir çalışma sergilediklerini aktaran Ünver, Türkiye'nin örnek pazaryerini belediye olarak inşaa ederken de sıkı işbirliği örneğinin verildiğini belirtti. "Nevşehir Belediyesi olarak Pazaryerini yaparken bir çivi çakmaya başlasak bile yine bu alanı kullanacak Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası yöneticilerini bilgilendiriyorduk. Çünkü benimde aralarında bulunduğum toplumun bireyleri pazaryeri konusunda birer tüketicidir. Ama bu alanı kullanacak siz değerli esnaf kardeşlerimizsiniz olduğunuzdan dolayı pazaryerinde yapılan her dizayn, odamızın yöneticilerinin düşünceleri doğrultusunda yapılandırıldı. Elbette ki aksaklıklar eksiklikler olacaktır. Önemli olan bu aksaklıkları en alt düzeye indirerek halkımıza Türkiye'nin örnek pazaryerinde alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Pazaryerinin hizmete kazandırılmasıyla birlikte çeşitli şehirlerden pazarcı esnaf yöneticilerinin yanı sıra bazı belediyelerden gelip pazaryerimizi yerinde incelediklerini biliyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor." dedi.

Nevşehir Pazaryerinin hizmete girmesiyle hiçbir şekilde Pazar iptali yaşanmadığını ifade eden Ünver, "Pazarcı esnaflarımız sık sık geçmişte Pazar iptali yaşardı. Özellikle don etkisinin olduğu soğuk günlerde. Ama bugüne gelindiğinde böyle bir iptal yaşanmadı ve esnaf kardeşlerimiz evlerine ekmek götürebildiler. Bundan da biz büyük bir mutluluk duyuyoruz." dedi.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'de, Türkiye'ye örnek bir pazaryerinde esnafların halka hizmet edebilme çabası içerisinde olduğunu belirterek, Nevşehir'e kazandırılan modern Pazaryerinden dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Özmen 'Öyle günler olurdu ki tezgahlarımızın başına geldiğimizde 30-40 cm kar ile karşılaşırdık, ürünlerimiz donar ve ciddi maddi kayıplar yaşanırdı .Biz o günleri unutmadık. Geçmişte yılda yaklaşık 10 civarında yaşanan don ve soğuk hava nedeniyle pazar kurulamazdı . Nevşehir Belediyesi'nin hizmete kazandırdığı pazaryerinde ise bugüne kadar bir Pazar iptali yaşanmadı. Bu nedenle de Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver'e tüm pazarcı esnafı olarak teşekkür ediyoruz."dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcılar Odası Yöneticilerinden Ünver'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement