Petrolspor Nihayet! - Son Dakika
Yerel

Petrolspor Nihayet!

Petrolspor Nihayet!

Batman'da çıkan olaylardan dolayı ertelenen Niğde Belediyespor maçına rötarlı çıkan Petrolspor, 6 hafta sonra 3 puan almayı başardı.

20.10.2014 08:48  Güncelleme: 09:08

Ertelenen karşılaşma nedeniyle geçtiğimiz haftayı boş geçen Petrolspor, deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaştı.

Grubun en son sıralarında yer alan Batman Petrolspor ile Niğde Belediyespor, 5 Şubat Stadyumunda karşılaştı. Niğde Belediye Sporlu seyircilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın daha ilk dakikalarında Batman Petrolspor öne geçti.

14. dakikada gelişen atakta Ali Kemal Özkan, takımını öne geçiren golü attı. Niğde Belediyespor beraberlik golü için yüklenince, defansında boşluklar oluştu. Bunu iyi değerlendiren Petrolsporlu Emin Yalın, takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkici yarıda ise oyuna asılan taraf Niğde Belediyespor oldu. 2-0 lık galibiyetin rehavetine kapılan Batman Petrolspor karşısında daha etkili bir oyun sergilemeye başlayan Niğde Belediyespor 58. dakikada Mahmut ile durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Batman Petrolsporun 3. golu Zafer'le geldi. İlerleyen dakikalarda Niğde Belediyesporun çabaları sonuç vermeyince Petrolspor bu sezon ilk galibiyetine imza attı. Maçın ardından Petrolspor soyunma odasında büyük sevinç yaşandı. Petrolspor bu sonuçla bir maç eksiğiyle puanını 4'e çıkararak 15. Sıraya yükseldi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor Nihayet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf akkoyun: batman petrolspor ikinçi lige başarı dileriz 0 0 Yanıtla

Advertisement