Polis Her Yerde Yaşlı Kadının Altınlarını Okuma Bahanesi ile Alan Dolandırıcıyı Arıyor - Son Dakika
Yerel

Polis Her Yerde Yaşlı Kadının Altınlarını Okuma Bahanesi ile Alan Dolandırıcıyı Arıyor

Polis Her Yerde Yaşlı Kadının Altınlarını Okuma Bahanesi ile Alan Dolandırıcıyı Arıyor

Aydın’da büyü bozma vaadiyle yaşlı bir kadını kandırıp altınlarını alan dolandırıcılık şebekesi polis tarafından her yerde aranıyor.

20.02.2015 09:34

Aydın'da büyü bozma vaadiyle yaşlı bir kadını kandırıp altınlarını alan dolandırıcılık şebekesi polis tarafından her yerde aranıyor. Ölümlük kalımlık biriktirdiği paralarla aldığı iki adet bileziğini 'büyü var okuyacağız' diyerek aldıklarını belirten yaşlı kadın polislerden yardım istedi.

Olay Aydın merkez Efeler Perşembe Pazarı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde yalnız yaşayan ve ismi açıklanmayan yaşlı bir kadının yanına gelen 3 kişilik bir grup yaşlı kadının üzerinde ve evinde büyü olduğunu belirtip bunu insanlık namına bozacaklarını söylediler.

Dolandırıcıların iddialarına inanan yaşlı kadın büyü bozma vaadiyle kara günler için biriktirdiği para ile ettiği bilezikleri dolandırıcılara verip büyünün bozulmasını bekledi. Bir anda bileziklerle birlikte iyi niyetli zannettiği büyü bozucuların ortadan kaybolduğunu gören yaşlı kadın polise mürcaat ederek altınlarının bulunmasını istedi.

Polis yaşlı kadını dolandıranları ve çalınan bilezikleri bulabilmek için bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Her Yerde Yaşlı Kadının Altınlarını Okuma Bahanesi ile Alan Dolandırıcıyı Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement