Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

AK Parti Mersin Milletvekili Çağlayan: "İslam dünyası için de, bütün dünya için de barış, huzur, refah istiyoruz, bunun için mücadele ediyoruz"

27.07.2014 21:40

AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "İslam dünyası için de, bütün dünya için de barış, huzur, refah istiyoruz, bunun için mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı.

Çağlayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletin kardeşliğini, kader birliğini pekiştiren  Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğu yaşadığını belirtti.

Geçirdiği ameliyatın ardından tedavi sürecinin devam ettiğini anımsatan Çağlayan, bu bayramın kendisi için özel bir anlam taşıdığını aktardı.

İslam dünyasının bazı bölgelerinde acıların yaşandığını ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:

"Millet olarak Ramazan ayı boyunca birlik, beraberlik, kardeşlikle orucun maneviyatını huzurla, bereketle paylaştık. Ancak maalesef İslam dünyasının bazı bölgelerinde hepimizin nefretini kazanan acılar, sıkıntılar yaşanmaya devam etti. Biz İslam dünyası için de, bütün dünya için de, barış, huzur, refah istiyoruz, bunun için mücadele ediyoruz. Türkiye 12 yılda, sayın Başbakanımızın liderliğinde partimiz, hükümetimiz ve siz değerli vatandaşlarımızın gayretleriyle özlediği güven ve istikrara kavuştu. Hem ekonomide, hem siyasette hem de sosyal alanda büyük bir gelişme gerçekleştirdi. Şimdi milletimiz her alanda değişim, dönüşüm istiyor. 10 Ağustos'ta iste bunu gerçekleştireceğiz ve inanıyorum ki yeni Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Özlediğimiz, hedeflediğimiz o güçlü Türkiye'yi, barışı, kardeşliği hep birlikte inşa edeceğiz." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement