Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı\'na Doğru

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

16.07.2015 17:19

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam İnci, mesajında, bayramların dostluk, barış, birlik ve beraberlik içinde kutlanılan müstesna günler olduğunu belirtti.

Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü ve Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarına değinen İnci, şunları kaydetti:

"Ramazan ayını manevi bir Atmosfer ve huzur içinde idrak ettik. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın huzur, mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Hizan halkının, mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement