Sağlık Çalışanlarına, Travmada Tanı ve Tedavi Yöntemi Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Sağlık Çalışanlarına, Travmada Tanı ve Tedavi Yöntemi Anlatıldı

Sağlık Çalışanlarına, Travmada Tanı ve Tedavi Yöntemi Anlatıldı

Diyarbakır'da sağlık çalışanlarını bilgilendirme amaçlı düzenlenen toplantıda Travmada tanı ve tedavi yöntemi anlatıldı.

20.09.2015 16:29  Güncelleme: 11:58

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, 'Travma teşhisinde' özel bir hastane çalışanlarına, kamu ve üniversite hastanelerinde görev yapan acil ve 112 çalışanlarına yönelik 'Tanı ve Tedavi' yöntemini anlattı.

Toplantıya; İl Sağlık Müdür Yardımcısı Doktor Hakan Karakaş, 112 Ambulans Servisi Başhekimi Doktor Mehmet Nesim Aydın, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Levent Bayka, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Servet Külahçıoğlu, Başhekim Doktor Nihat Şengal, Başhekim Yardımcısı Doktor İbrahim Halil Bingöl ve birçok acil servis çalışanları katıldı.

Profesör Doktor Serdar Necmioğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı toplantıda Dicle Üniversitesi Acil Bölümü Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Yılmaz Zengin, Özel bir hastanenin Göğüs Cerrahisi Bölümü'nden Profesör Dr. Refik Ülkü ve Genel Cerrahi Bölümü'nden Prof. Dr. İbrahim Taçyıldız'ın sunumlarıyla kafa, toraks ve karın travmalı hastalara yaklaşım; tanı ve tedavi yöntemleri anlatıldı. Toplantı moderatör ve konuşmacılar tarafından katılımcıların soruları cevaplandırılarak son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sağlık Çalışanlarına, Travmada Tanı ve Tedavi Yöntemi Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement