Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Şehitleri Anılıyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesince Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

27.12.2015 12:32

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şubesince Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, Dumlupınar Camisi'ndeki anma programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, mesele ülke savunması olunca yurdun her köşesinden yazlık, kışlık kıyafetlerle ellerindeki imkanlar ölçüsünde koşup gelerek şehit olan Mehmetçikleri rahmetle andıklarını söyledi.

O gün buz tutan bedenlerinde vatan ateşi yakan aziz şehitlere ne kadar dua edilse de az kalacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Günümüzde de o şehitlerin vatan, devlet, millet aşkı gibi aşkla, şehit olmak için vatanın her köşesinden teröre karşı durmak için can atan gençlerimizi görmek bizlerin geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Bizler ömrünü vatan aşkına adamış askerler olarak tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz. Gazilerimize hayırlı ömür diliyoruz. Bizler muvazzaflık hizmetini neticelendirmiş olabiliriz ama konu vatana kasteden dış mihraklar, terör örgütü saldırısı veya paralel yapılanma olduğunda severek ve adeta Sarıkamış şehitleri gibi aşkla koşarak şahadet şerbetini içmeye hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Son Dakika


Advertisement