Sedef Koyda Çalışmalara Başlandı - Son Dakika
Yerel

Sedef Koyda Çalışmalara Başlandı

Sedef Koyda Çalışmalara Başlandı

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim’in yerlilerinin karaya ilk adım attıkları yer olarak bilinen Sedef Koy’daki belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

05.04.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in yerlilerinin karaya ilk adım attıkları yer olarak bilinen Sedef Koy'daki belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Didim Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Mavişehir Mahallesi Sedef Koy Mevkii'deki yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın talimatı ile baştan aşağıya yenilenen, konforlu yollara kavuşan, çevre düzenlemeleri hakkında yaptığı değerlendirmede "Sedef Koy'daki yollar parke taşı ile yenilenerek, düzenli bir görünüme kavuştu. Yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarıyla bölgeye görsel bir zenginlik kattık. Son olarak park çalışmaları kaldı. Parkların peyzaj tasarımları da yapılınca çok güzel bir görünüme kavuşacak. Tüm amacımız Sedef Koy'un hak ettiği değere kavuşmasıdır" ifadelerine yer verdi.

"15 BİN M2 YOL VE KALDIRIM YAPTIK"

Bölge halkının sesine duyarsız kalmadıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay; "Sedefkoydaki yolları parke taşı ile yenileyerek düzenli bir görünüme kavuşturduk, yaptığımız çevre düzenleme çalışmaları ile görsel bir zenginlik kattık burada çalışmalarımız daha devam ediyor, çalışmaları sık sık yerinde denetleyerek, vatandaşlarla bir araya geliyoruz, onların görüşlerini değerlendiriyoruz." dedi.

bölgede 15 bin metrekareye yakın yol ve kaldırım çalışmalarının yapıldığını kaydeden Atabay, bölgede dere yatağında bulunan evlerde yağmur suyu sorununun olduğunu, yaptıkları kanalla bu sorunu çözüme kavuşturduklarını ve yukarı kesimlerden gelen yağmur sularının bu kanal sayesinde denize ulaştırıldığını anlattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sedef Koyda Çalışmalara Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement