Şehir Plancısı Öğrencileri Köyceğiz'i İnceledi - Son Dakika
Yerel

Şehir Plancısı Öğrencileri Köyceğiz'i İnceledi

Şehir Plancısı Öğrencileri Köyceğiz\'i İnceledi

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. Sınıf öğrencileri 2015-2016 Yılı Eğitim-Öğretim yılında Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde planlama çalışmaları yaptı.

14.10.2015 09:33

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. Sınıf öğrencileri 2015-2016 Yılı Eğitim-Öğretim yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde planlama çalışmaları yaptı.

Öğretim görevlisi Doç.Dr. Fatma Erdoğan Aras öncülüğünde, Araş. Gör. Selcan Bayram ve Araş. Gör. Fahriye Yavaşoğlu ile birlikte 19 öğrenci kente ilişkin araştırma, bilgi toplama ve mekansal saptamalar yaparak geleceğe yönelik planlama çalışmalarına temel oluşturacak verileri elde etti.

Yerleşim alanları ile ilgili bölge çalışmaları için Köyceğiz ilçesine gelen Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerine Köyceğiz Belediyesi tarafından hoş geldin yemeği verildi.Ardından Köyceğiz Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mecbure Ertek tarafından Sultaniye Kaplıcalarında tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Aynı gurubun Mart ayı başında da ilçeye gelerek planlama çalışmalarını tamamlayacakları öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehir Plancısı Öğrencileri Köyceğiz'i İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement