Selendi Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Selendi Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı

Selendi Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı

Selendi'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2013-2014 eğitim öğretim yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezinin toplantı salonunda açıldı.

31.05.2014 16:34  Güncelleme: 16:29

Manisa'nın Selendi ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2013-2014 eğitim öğretim yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezinin toplantı salonunda açıldı.

Çeyiz ürünleri hazırlama, iğne oyası, turistik ve hediyelik eşya yapımı, giysiler ve dikiş makinesi kullanımı gibi birçok eserin yer aldığı serginin açılışına, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, İlçe Emniyet Amiri Necip Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Şube Müdürü Ali Dağdelen, İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhsin Kasap, Müdür Yardımcıları Hamdi Kılıç, Şeref Koçyiğit, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhsin Kasap, "Sanat insanlara hitap eden en zarif duyguların, en ince detayların evrensel dilidir. Kursiyerlerimizin ve kurs öğretmenimizin sabırla ortaya koyduğu bu sanat ürünleri, titiz bir çalışmanın eseridir. Bugün sergilenen ürünler, Halk Eğitimin yapmış olduğu çalışmaların sadece bir bölümüdür. Halk Eğitim Merkezleri sadece biçki dikiş kurslarından ibaret olmayıp, çalışma alanı çok geniştir. Bu kapsamda değişik kurslar açtık açmaya da devam edeceğiz Halk Eğitim hizmetlerinden yararlanmak üzere tüm Selendi Halkını kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz" dedi.

Müdür Kasap'ın konuşmasının ardından, Kurdelesi kesilerek açılan sergide birçok eser görücüye çıktı. Serginin üç gün açık kalacağı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi Halk Eğitim Merkezinin Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement