Sergiden Alışveriş Yaparak Kursiyerlere Yardım Etti - Son Dakika
Yerel

Sergiden Alışveriş Yaparak Kursiyerlere Yardım Etti

Sergiden Alışveriş Yaparak Kursiyerlere Yardım Etti

Muğla’nın Milas İlçesindeki Güllük Kültür Merkezi’nde açılan geleneksel el sanatları ürünlerinin yer aldığı sergiyi eşi Elif Tokat ile birlikte gezen Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, sergiden Atatürk portresi ve çini ürünler satın alarak kursiyerlere destek oldu.

13.06.2016 11:56

Muğla'nın Milas İlçesindeki Güllük Kültür Merkezi'nde açılan geleneksel el sanatları ürünlerinin yer aldığı sergiyi eşi Elif Tokat ile birlikte gezen Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, sergiden Atatürk portresi ve çini ürünler satın alarak kursiyerlere destek oldu.

Milas Halk Eğitim Müdürlüğünce Milas Belediyesi tarafından tahsis edilen Güllük Kültür Merkezi'nde açılan geleneksel el sanatları alanlarındaki kurs sonunda sergi açıldı. Ekim-Haziran ayları arasında toplam 280 saatlik kursu tamamlayan kursiyerlerin eserlerini sergiledikleri sergiyi gezen Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat ve eşi Elif Tokat, büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek harcayarak yaptıkları kağıt rölyef, ahşap boyama ve el işi ürünleri beğeniyle izledi. Sergiyi çok başarılı bulduğunu ifade eden Başkan Tokat, kursiyerleri tebrik ederek sergideki Atatürk portresini ve bazı çini işçiliği ürünleri satın aldı.

Kadınların özellikle çalışma yaşamında desteklenmesi gerektiğini belirten Tokat, "Kursa katılan kadınlarımız el emekleriyle muhteşem ürünler ortaya koymuşlar. Sergiyi büyük bir beğeniyle gezdim. Kursun verilmesinde ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güllük'te çok yakında kurmayı planladığımız Hanım Eli Pazarı ile bu tür ürünler üreten çalışkan kadınlarımız, ürünlerini sergileyip satış yapma fırsatını yakalayacak" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sergiden Alışveriş Yaparak Kursiyerlere Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement