Seyitgazi'den Yetişen Örnek Model İnsanlar" Projesi - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'den Yetişen Örnek Model İnsanlar" Projesi

Eskişehir'in Seylitgazi ilçesinde uygulanan “Seyitgazi’den Yetişen Örnek Model İnsanlar” projesi ile, daha önce Seyitgazi’deki okullardan mezun olmuş, mesleğinde başarıyı yakalayarak çevresine örnek olan kişiler ilçeye davet edilerek öğrencilerle buluşturuluyor.

15.04.2014 11:18

Eskişehir'in Seylitgazi ilçesinde uygulanan " Seyitgazi'den Yetişen Örnek Model İnsanlar" projesi ile, daha önce Seyitgazi'deki okullardan mezun olmuş, mesleğinde başarıyı yakalayarak çevresine örnek olan kişiler ilçeye davet edilerek öğrencilerle buluşturuluyor.

Seyitgazi'deki okulların 8, 9, 10, 11, 12'nci sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik yapılan projenin yöneticiliğini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje ve Strateji Ekibi'nden Mehmet Özdoğru yapıyor. Düzenlenen ikinci etkinliğe; Pilot Oral Büyüksarı, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, Avukat Mehmet Tunç ve Mühendis Nebi Özdöngül konuşmacı olarak katıldı. Projeyle birlikte, ilçedeki liselerde okuyan öğrenciler; mesleklerinde başarıyı yakalamış örnek model kişilerle buluşturulup, çeşitli sorular sorarak başarılı olmanın püf noktalarını öğrenmeye çalışıyorlar. Etkinliğe Seyitgazi Kaymakam Vekili Mehmet Zahid Doğu, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, ilçenin ileri gelenleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, projenin Seyitgazi ilçesindeki eğitimin kalitesini arttırma yönünde örnek bir proje olduğunu belirten bir açılış konuşması yaptı. Söyleşinin sonunda Seyitgazi Kaymakam Vekili Mehmet Zahid Doğu ise konuşmacılara projeye desteklerinden dolayı teşekkür belgelerini takdim etti. Herkesin büyük beğenisini kazanan projenin 3. etkinliğinin, yeni davetlilerin katılımıyla birlikte ilerleyen günlerde Kırka beldesinde gerçekleştirileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'den Yetişen Örnek Model İnsanlar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement