Siyaset Dergisi'nden Edirne'ye İki Ödül Birden Geldi - Son Dakika
Yerel

Siyaset Dergisi'nden Edirne'ye İki Ödül Birden Geldi

Siyaset Dergisi\'nden Edirne\'ye İki Ödül Birden Geldi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Siyaset Dergisi’nin ’Yılın En’leri’ Töreninde ödül aldı.

18.02.2015 17:11

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Siyaset Dergisi'nin 'Yılın En'leri' Töreninde ödül aldı.

Siyaset Dergisi, 20. yılına özel yaptığı anketlerle, Türkiye'nin enlerini seçti. Siyaset Dergisi'nin ödül töreninde, Edirne'den iki önemli isim 'Yılın En'leri' arasına girerek, başarılı çalışmalar yaptıklarını bir kez daha ispatlamış oldu. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 'Yılın Valisi' seçilirken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da 'Yılın Belediye Başkanı' seçildi. Ankara'da düzenlenen ödül töreninde, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ödüllerini İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu takdim etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, kendisini ödüle layık gören herkese teşekkür ederken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı konuşmada kadına karşı şiddete dikkat çekti. Belediye Başkanı Gürkan, "Ülkemizde son dönemde kadına karşı şiddet maalesef artmış durumda. Son günlerde tüm ülke olarak acısını yüreğimizde hissettiğimiz kadın cinayetinin son olmasını diliyoruz. Bir erkek olarak kadına karşı şiddet uygulanmasından dolayı utanç duyuyorum. Türkiye'deki tüm erkeklere sesleniyorum, ne olur bu şiddeti durdurun. Bu ne erkekliğe, ne adamlığa, ne insanlığa yakışır. Kadın cinayetlerine hayır" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyaset Dergisi'nden Edirne'ye İki Ödül Birden Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement