Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Bayrampaşa maçı hazırlıkları devam ediyor.

09.04.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play Off hedefi belirleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Bayrampaşa maçı hazırlıkları devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yaptığı açıklamada, deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini söyledi.

Son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla Play Off yarışında önemli bir konuma geldiklerini belirten Doğrul, ligde beşinci sırada yer aldıklarını bildirdi.

Play Off müsabakalarına katılacak ekiplerin arasında yer aldıklarını kaydeden Doğrul, "Ama işi garantilemiş değiliz. Çünkü rakiplerimizle puanlar çok yakın. İşi garantilememiz için üst üste maçlar kazanmaya devam etmeliyiz. Bunu için öncelikle deplasmanda yapacağımız Bayrampaşa maçını kazanmalıyız" diye konuştu.

Hazırlıkların iyi geçtiğini belirten Doğrul, sözlerini şöyle tamamladı:

"Teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar nezaretinde devam eden idmanlarımız iyi geçiyor. Herşey yolunda. Futbolcularımızın da moralleri yüksek. Takımımızda güzel bir hava var. Bu güzel tabloyu Bayrampaşa maçına taşıyıp haftayı galibiyetle tamamlamak istiyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement