Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Çine Madranspor'da alt yapının başına Tolga Paldrak getirildi.

15.07.2014 18:07

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çine Madranspor'da altyapısının başına Tolga Paldrak getirildi.

Çine Madranspor Kulübünde düzenlenen törende, geçen sezon Aydın 2. Amatör Küme'de şampiyon olan Evcilerspor'u çalıştıran 25 yaşındaki Tolga Paldrak'ın getirildiği bildirilerek, sözleşme imzalandı.

Kulüp Menajeri Gökçin Karabulut, alt yapının başında Çineli bir antrenörün olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek "Genç Antrenörümüz Tolga ile bizlere daha çok futbolcu yetiştireceğine inandığımız için anlaştık. İnşallah hep birlikte iyi işlere imza atacak, Çineli futbolcu sayısını arttıracağız" diye konuştu.

Çine Madranspor'da görev verilmesinden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade eden Tolga Paldrak, kendisine gösterilen güveni boşa çıkarmayacağını söyledi.

Paldrak "Altyapının bir kulüp için çok önemli olduğunun bilincindeyim. Benden beklenen başarıları yerine getirmek için ben ve futbolcularım çok çalışacağız. İlk hedefim kulübün A takımına Çineli futbolcular kazandırabilmek. Çineli çocuklarımız futbolu çok seviyor. Onların bu sevgisini aşka dönüştürerek, Çine'den futbol camiasına daha çok futbolcu çıkması için uğraşacağım" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement