Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktörü Çokkeser, lige kadar çok iyi durumda gireceklerini bildirdi.

18.07.2014 14:42

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Fethi Çokkeser, lige kadar çok iyi durumda gireceklerini belirtti.

Çokkeser, yaptığı açıklamada, Kocaeli Kartepe'de yaptıkları yeni sezon sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve futbolcular arasındaki kaynaşmanın çok iyi olduğunu bildirdi.

Kampın sonuna kadar takımın çok iyi duruma geleceğini belirten Çokkeser, şöyle dedi:

"Yeni bir kadro kurduğumuz için sezon hazırlıklarına rakiplerimizden önce başladık. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Çok çalışıyoruz. Bazen futbolcular da bunun yorgunluğu oluyor, ama bunu yapmak zorundayız. Takım kısa sürede kaynaştı. Birlikte hareket etme ve takım ruhu gelişiyor. Bu durum bizi mutlu ediyor. Hedefimiz kolej havasına bürünerek başarıya ulaşmak."

Ligin ilk maçının iç saha veya deplasmanda olmasını önemsemediklerini, önemli olan lige hazır olmaları olduğunu belirten Çokkeser, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ligde 17 rakibimiz var ve bunlarla hem sahamızda hem deplasmanda oynayacağız. Hedefi şampiyonluk olan bir takım için ilk maçın iç sahada veya deplasmanda olması fark etmez. Rakiplerimizi takip ediyoruz, bilgi alıyoruz, fakat tüm bunlardan daha önemli olan bizim lige hazır olmamızdır. Diyarbakır'a lige hazır bir takım olarak döneceğiz. Bazı rakipler hedef açıklamakta çekinir ama biz öyle yapmıyoruz. Hedefimiz çok çalışarak 2. Lig'e doğrudan çıkmaktır." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement