Spor Toto 3 Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3 Lig

Yeni Diyarbakırspor’un Kocaeli Kartepe kampına katılan genç futbolculardan 4’ünün beğenildiği ve bu oyuncularla sözleşme imzalanacağı bildirildi.

20.07.2014 14:36

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor'un Kocaeli Kartepe kampına katılan genç futbolculardan 4'ünün beğenildiği ve bu oyuncularla sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Yaşları 18 ile 21 arasında değişen futbolculardan Faruk Öcal, Eren Kurtuluş, Hasan Güler ve Halil Akhan'la bugün sözleşme imzalanacağı açıklandı.

Geçen sezonki kadrosundan 4 futbolcu ile tekrar anlaşan ve dış transferde 14  futbolcu transfer eden Yeşil kırmızılı takımın, bu gençlerin imza atmasından sonra 2014-2015 sezonu kadrosunu tamamlamış olacak.

Transfer edilenler

68 Yeni Aksarayspor'dan İbrahim Konuksever ve Can Avcı, Nazilli Belediyespor'dan Ceyhun Demircan, Akçaabat Futbol Kulübü'nden Yücel Solak, İnegölspor'dan Erdinç Karakaş, Arsinspor'dan Emre Karaman, Karşıyaka'dan Gökhan Aydaş, Kahramanmaraş Belediyespor'dan Serdar Cansu ve Abdullah Sönmez, Kahramanmaraşspor'dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt, İskenderun Demir Çelikspor'dan Serdar Alan, Ünyespor'dan Seyfettin Ural ve Hatayspor'dan Enis Gül'ü transfer eden yeşil kırmızılı kulüp,  geçen sezonki kadroda yer alan Mustafa Kuru, Atilla Erel, Serdar Karaduman ve Rıdvan Sönmez'le yeniden anlaştı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3 Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement