Diyarbakırpor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırpor'da Hedef Galibiyet

Diyarbakırpor, Derincespor ile yarın sahasında yapacağı maçı kazanıp evindeki ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.

08.11.2014 09:19  Güncelleme: 09:27

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırpor, Derincespor ile yarın sahasında yapacağı maçı kazanıp evindeki ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.

Evinde oynadığı 4 maçtan 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan yeşil kırmızılı ekip, Derincespor karşısında galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyor. Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, ligde yaptıkları 9 maçtan, 4 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan topladıklarını söyledi.

Doğrul, 1 maç eksikleriyle 17 puanla ligin 5. sırasında yer aldıklarını belirterek, dış saha maçlarında elde ettikleri başarıyı evlerindeki müsabakalara yansıtamadıklarını belirtti.

Doğrul, şöyle konuştu:

"Hem iç hem de dış saha maçlarında mağlup olmayan takımlar arasında yer alıyoruz. Bu bizim için önemli ama şampiyonluk hedefi olan bir takım için normal bir durum. İç saha maçlarında yaptığımız müsabakalarda 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldık. Dış saha maçlarındaki başarıyı evimizdeki maçlara yansıtamıyoruz. Buna artık son vermek istiyoruz. Bunun için yarın sahamızda yapacağımız Derincespor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakırpor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement