Suşehri'nde Boya Ustalarına Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Boya Ustalarına Seminer Verildi

Suşehri\'nde Boya Ustalarına Seminer Verildi

Suşehri ilçesinde inşaat boyacılarına seminer verildi.

26.06.2014 14:07

Suşehri ilçesinde inşaat boyacılarına seminer verildi.

İlçede bulunan bir düğün salonunda düzenlenen seminerde, boyacı ustalarının sorunları ve çözüm yolları ile ilgili bilgileri verildi ve yaşanılan problemlere değinildi.

Sunumu yapan Filli Boya Kayseri Bölge yöneticisi İbrahim Alemdar "Boyacılıkta kullanılan malzemeden çok ustanın kalite ve el becerisinin öne çıktığına dikkat çekerken, boya işinin ana unsurunun usta olduğunu bu nedenle de Filli Boya olarak ustaların boya işinde nasıl daha iyiye gidebilecekleri ve neler yapılması gerektiği konularında ustalarımıza seminerler vererek boya ustalarının bu eksiklerini gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Boya ürünlerinde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen Alemdar, "Müşterilerimiz, boyada ferah görünüm ve silinmesini arzu ediyor. Ayrıca uzun ömürlü olması isteniliyor. Bizlerde boyacı ustalarımıza ürünlerin nasıl kullanılması gerektiği konularda bilgiler veriyoruz. Özellikle boya kutularının üzerinde nasıl kullanılacağı konusunda bilgilendirmeler bulunmaktadır. Bu bilgilendirme yazılarına riayet edilmediği takdirde kötü sonuçlarda çıkabiliyor. Bizlerde bu nedenle ustalarımızı bilgilendirme seminerine tabi tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Seminer, yemek programı ile sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Boya Ustalarına Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement