Suşehri'nde Şehitler Çeşmesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Şehitler Çeşmesi Açıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde tadilatı emniyet tarafından yaptırılarak "Şehitler Çeşmesi" adı verilen tatlı su çeşmesi, halkın hizmetine sunuldu.

12.04.2011 05:41

Sivas'ın Suşehri ilçesinde tadilatı emniyet tarafından yaptırılarak "Şehitler Çeşmesi" adı verilen tatlı su çeşmesi, halkın hizmetine sunuldu.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Sivas'ın ilçelerinde bulunan emniyet müdürlüklerine, "Şehitleri hatırlamak, anmak adına bir eser yapma" talimatı verdi. Seyhan'ın talimatları doğrultusunda geçen yıl Sivas'a yaptırılan "Şehitler Çeşmesi'nden" esinlenilerek, Suşehri ilçesinde de bir

"Şehitler Çeşmesi" oluşturuldu.

Suşehri Yalnızbağlar Mahallesindeki bir çeşmenin onarımını üstlenen Suşehri Emniyet Müdürlüğü, "Şehitler Çeşmesi" adı verilen bu tatlı su çeşmesini vatandaşların hizmetine sundu.

Suşehri Merkez Karakol Amiri Başkomiser Zekeriya Baran, yaptığı açıklamada,

"İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Kemal Seyhan'ın talimatları doğrultusunda tüm şehitlerimizi anmak için, ilçe merkezinde bir çeşmenin tadilatını yaptırarak şehitler çeşmesi adı altında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şehitlerimizi anmak adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada şehitlerin ruhunun yaşatılabilmesi, milli ve manevi duyguların yükseltilmesi ve şehitlerin yad edilmesi için şehitler çeşmesini yapmayı uygun gördük. Bu güzel vatanı bizlere kazandıran şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz, onlara ne yapsak az olduğunun bilincindeyiz" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Şehitler Çeşmesi Açıldı - Son Dakika


Advertisement