Talas'ta Yollar Açık - Son Dakika
Yerel

Talas'ta Yollar Açık

Talas ilçesinde kapalı yol bulunmadığı bildirildi.

26.01.2012 12:21

Talas ilçesinde kapalı yol bulunmadığı bildirildi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Kepez mahallesinde çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekiplerini ziyaret etti.

Başkan Yıldırım, kış şartlarının ağır geçmesinin "felaket ya da beyaz kabus" olarak ifade edilmesinin yanlış olduğunu belirterek, "Bizim inancımızda bu bir rahmettir. Asla felaket veya kabus gibi algılamak doğru değildir" dedi.

Ağır kış şartlarına rağmen ilçe merkezinde ve belediyelerine yeni bağlanan yukarı mahallelerde yolların açık tutulduğuna dikkati çeken Başkan Yıldırım, şunları kaydetti.

"Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü-nden oluşan yaklaşık 85 kişilik ekip, bir yandan yolları açarken, diğer yandan kaldırım ve tuzlama çalışması yapıyor. Özellikle yeni bağlanan mahallelerimiz Zincidere, Reşadiye, Başakpınar, Kuruköprü, Yazyurdu, Cebir, Kepez ve Yazılı-da etkili olan kar yağışı nedeniyle yollar sürekli temizlenmekte ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam etmekte. Kapalı yolumuz bulunmamakla birlikte sürücülerimizden özellikle karlı ve buzlu havalarda daha dikkatli araç kullanmalarını, mümkünse acil durumlar hariç toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini, can güvenlikleri açısından istiyoruz. Acil müdahale gereken durumlarda vatandaşlarımızın belediyemizin 437 00 55 ve Alo 153 numaralı telefonları arayarak bilgi verebilirler."

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas'ta Yollar Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement