Tatvanname 2015 Kitabı İçin İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tatvanname 2015 Kitabı İçin İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı

Tatvanname 2015 Kitabı İçin İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı

Bitlis’in Tatvan ilçesinin geçmişten günümüze sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminin yanı sıra tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ve 2015 baskısı için Tatvanname kitabı proje ekibi ile ikinci istişare toplantısı yapıldı.

14.11.2015 11:49

Bitlis'in Tatvan ilçesinin geçmişten günümüze sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminin yanı sıra tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ve 2015 baskısı için Tatvanname kitabı proje ekibi ile ikinci istişare toplantısı yapıldı.

Tatvan Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi'nde Kaymakam Murat Erkan başkanlığında yapılan ikinci istişare toplantısında kitabın ön hazırlığı için yapılan çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca, kitap içeriğinde yapılacak değişiklikler bir kez daha gözden geçirilerek, kitap içeriğinin zenginleştirilmesi noktasında neler eklenebileceği tartışıldı. Tatvanname Kitabının 2015 baskısı için gerekli alt yapı çalışmasının son aşamaya geldiğini belirten Kaymakam Erkan, kısa sürede gerekli güncellemelerin yapılarak kitabın hazır hale getirileceğini ifade etti. Düzenlenen istişare toplantısına Kaymakam Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Görevlileri Doç Dr. Mehmet Demirtaş ve Oktay Subaşı'nın yanı sıra Tatvanname proje ekibi katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvanname 2015 Kitabı İçin İkinci İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement