Tekirdağ 24 Kasım'a Dolu Dolu Giriyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ 24 Kasım'a Dolu Dolu Giriyor

Tekirdağ 24 Kasım\'a Dolu Dolu Giriyor

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

19.11.2015 14:55

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel birçok etkinlik düzenlediklerini söyleyen Halis İşler, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen'in ilçeler arası ortaklaşa bir futbol turnuvası düzenlediğini ve bu turnuvanın, 16 - 23 Kasım tarihleri arasında süreceğini belirtti. Futbol turnuvasının yanı sıra, Tekirdağ Valiliği binasında öğretmenlerin hat, ebru, mozaik gibi eserlerinin sergileneceği bir sanat sergisinin açılacağını dile getiren İşler, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri dahilinde Milli Eğitim adına Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacağını kaydetti. Aynı gün içerisinde il protokolünün de katılacağı bir salon programının düzenleneceği öğrenildi.

TEDAVİ GÖREN ÖĞRETMENLERE EV ZİYARETLERİ DÜZENLENECEK

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde rahatsız durumda olan öğretmenlere ev ziyaretlerinde bulunacaklarını söyleyen İşler, "Öğretmenlerimiz sağlıklı bir nesil yetiştirebilmemiz açısından toplum içerisinde önemli bir statüye sahip bireylerdir. Böylesine önemli bir günde tedavi gören öğretmenlerimizi de unutmayarak onları evlerinde ziyaret edeceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ 24 Kasım'a Dolu Dolu Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement