Tepebaşı'nda "Yılın Hayvanseveri" Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda "Yılın Hayvanseveri" Belirlendi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kentte “Yılın hayvanseveri” olarak Kemal Tartıcı’yı seçti.

07.10.2015 11:35

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kentte "Yılın hayvanseveri" olarak Kemal Tartıcı'yı seçti.

Veteriner İşler Müdürlüğü bu yılın ilk hayvanseveri olarak gözleri görmeyen, kulakları duymayan ve koku almayan 'Prens' adındaki kediye yaklaşık bir yıl özverili bir şekilde bakan Kemal Tartıcı'yı yılın hayvanseveri olarak ödüle layık gördü.

Doğal Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte Tartıcı'ya teşekkür belgesi Belediye Meclis Üyesi Serdar Taci Zengin tarafından verildi. Zengin, burada yaptığı konuşmasında "Öncelikle çok teşekkür ederiz. İnsanlık adına yaptığınız çok güzel. Bu teşekkür belgesi her yıl takdim edilecek. İlk defa size vermiş bulunuyoruz" dedi.

Veteriner İşler Müdürü Yusuf Selek ise, "Bugün burada Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle toplandık. Yılın hayvanseverini seçtik. Gözü görmeyen kulağı duymayan, Prens adını verdiği bir kediyi sahiplenen Kemal Tartıcı yılın hayvan severi oldu" şeklinde konuştu.

Yılın hayvanseveri seçilen ve teşekkür belgesini alan Tartıcı ise, belediyeye ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Tartıcı, "Tepebaşı Belediyesi'ne, başkanımıza, veteriner işleri müdürümüze teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinden sonra hayvan haklarının okullarda ders olmasını istiyorum. Bu dünyada her canlıya eşit hakkı verecek bir parlamentonun oluşmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Doğal Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Kır Çiçekleri Ana Sınıfı, Esentepe Çocuk Evi, Yumurcak Ana Okulu, Etkin Çocuk Akademisi olmak üzere yaklaşık 200 minik öğrenci de katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda 'Yılın Hayvanseveri' Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement