Thk, Sarayönü'nde 554 Deri Topladı - Son Dakika
Yerel

Thk, Sarayönü'nde 554 Deri Topladı

Türk Hava Kurumu (thk) Sarayönü Şubesi, Kurban Bayramı'nda 524 Adet Küçükbaş ve 30 Adet Büyükbaş Hayvan Derisi Olmak Üzere Toplam 554 Adet Deri Topladı

24.11.2010 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Sarayönü Şubesi, Kurban Bayramı'nda 524 adet küçükbaş ve 30 adet büyükbaş hayvan derisi olmak üzere toplam 554 adet deri topladı.

THK Sarayönü Şube Başkanı Mustafa Ağaoğlu, deri toplamaya ilk günden itibaren başladıklarını belirterek, 'Kurban Bayramı öncesinde belirlenen ekipler, ilk günden itibaren makbuz karşılığında deri toplamaya çıktı. Bütün köy ve kasabalara ulaşmaya çalıştık. Deri toplama çalışmaları kapsamında telefonla bizlere ulaşan vatandaşlarımızın derilerini de evlerine giderek teslim aldık' dedi.

Ağaoğlu, Sarayönü'nden toplanan 554 adet deriden toplam 4 bin 577 TL gelir elde edildiğini, elde edilen bu gelirlerin yüzde 50'sinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, yüzde 40'ının THK'na, yüzde 4'ünün Kızılay'a, yüzde 3'ünün SHÇEK'e ve yüzde 3'ünün de Diyanet'e verildiğini bildirdi. Ağaoğlu, Kurban derilerinin toplanmasında yardımcı olan Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız'a, Belediye Başkanı Mehmet Güney'e, Gözlü Belediye Başkanı Muammer Özşahin'e, Özkent köyü muhtarı Faruk Çobanoğlu'na ve Gözlü Tarım İşletmeleri idareici ve personeli ile duyarlı davranarak derilerini THK'na bağışlayan vatandaşlara teşekkür etti.

(AT-MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Thk, Sarayönü'nde 554 Deri Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement