Tigem, Portakalı Dalında Satacak - Son Dakika
Yerel

Tigem, Portakalı Dalında Satacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Dalaman Tarım İşletmesi, Valencia cinsi 3 bin 760 ton portakalı satmak üzere ihale açtı.

26.02.2015 14:58

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Dalaman Tarım İşletmesi, Valencia cinsi 3 bin 760 ton portakalı satmak üzere ihale açtı.

Dalaman Tarım İşletmesinin bu yılki üretimi, tahmini 3 bin 760 ton narenciye, mahsul, partiler (parsel) halinde dalında satılacak. İhale, 5 Mart 2015 tarihinde saat 14.00'te açık artırma usulü ile işletme idare binasında gerçekleştirilecek. İhaleye iştirak olmadığı veya teklif edilen fiyatlar uygun görülmediği takdirde ikinci ihale, 12 Mart 2015'te aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Toplam muhammen bedeli 1 milyon 504 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 300 bin 800 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

Söz konusu, ihalede şartname mesai saatleri dahilinde, Ankara'da TİGEM'den ve Dalaman Tarım İşletmesi ile Boztepe Tarım İşletmeleri Müdürlüğü, Mersin, Antalya, Muğla ve İzmir Ticaret Borsaları, Ege ve Akdeniz İhracatçılar Birliklerinden görülebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tigem, Portakalı Dalında Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement