Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Asfaltlama Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi\'nin Asfaltlama Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

26.01.2015 13:40

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kış mevsiminde sıcak havaları fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Türkiye'nin en geniş yol ağına sahip illerinden birisinin Trabzon olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un yol sorununu çözmek için kapsamlı bir yapılanma çalışması içine girdik. Bu dönem sonunda yol sorunlarını önemli ölçüde ortadan kaldırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin geçen yıl, il genelinde 130 bin ton asfalt serdiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz bu kapsamda Yeni Mahalle ve İnönü Mahallesi'ni bir birine bağlayan Kahramanmaraş Caddesi ve Akçaabat Caddesi'nde asfaltlama çalışması yaptı. Yaklaşık 500 ton asfalt serilen çalışmalar tamamlanarak yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Havaların asfalt çalışmasına müsait olmasını fırsat bilen ekiplerimiz, Ortahisar ilçesinin 1 nolu Beşirli Mahallesi Kalıntaş Caddesi'ni de asfaltlamak için hazırlıklara başladı. Ortahisar'da mevcut olan asfalt, beton plenti ve bakım merkezinin yanı sıra Vakfıkebir ilçesinde de asfalt, beton plenti kurulacak. Of ilçesinde mevcut olan asfalt plenti de geliştirilecek. Bu tesislerimizde ayrıca bakım, onarım merkezlerimiz de olacak. Bu yapılanma için gerekli çalışmalara hızlı bir şekilde başlamış durumdayız. İnşallah bu dönem Trabzonumuzun yol sorununu önemli ölçüde ortadan kaldırmış olacağız." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement