Tufanbeyli'de Toplu Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Tufanbeyli'de Toplu Temel Atma Töreni

Tufanbeyli Belediyesi'nce hazırlanan bazı projeler için toplu temel atma töreni düzenlendi.

29.05.2011 16:00

Tufanbeyli Belediyesi'nce hazırlanan bazı projeler için toplu temel atma töreni düzenlendi.

Haliçi meydanında düzenlenen törende, kapalı semt pazarı, canlı hayvan pazarı, hamam ve kapalı cenaze kılım yeri projelerinin temeli atıldı.

Belediye Başkanı Recep Balı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdiği konuşmasında, temelini atacakları projelerin yapımının bu yaz tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Balı, partisinin ilçede yüzde 75 oranında oy alacağı sözünü de verdi.

Ak Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ise hükümetin Adana'da gerçekleştirdiği çalışmaları anlatarak yıllarca unutulan Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke'nin AK Parti hükümeti döneminde hatırlanarak yatırımlardan pay aldığını belirtti.

Küçükaydın, Tufanbeyli-Adana yolunun kısa sürede tamamlanacağını da ifade ederek, "Burası Karadenizi, Akdenize bağlayan önemli bir yol olacak. Bizim daha güçlü olmamızı istiyorsanız 12 haziranda bize oy verin" dedi.

Tören, Belediye Başkanı Recep Balı ve Ak Parti Milletvekilleri ve milletvekili adayları Ali Küçükaydın ve Necdet Ünüvar ile milletvekili adayları Mustafa Özkozanoğlu ve Tamer Dağlı'ının sembolik olarak hazırlanan temeli atmaları ile sona erdi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tufanbeyli'de Toplu Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement