Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı - Son Dakika
Yerel

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve futboldan baskebola, tenisten cimnastiğe kadar birçok dalda eğitimin verileceği yaz spor okulu başladı.

27.06.2013 10:50

Ümraniye Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve futboldan baskebola, tenisten cimnastiğe kadar birçok dalda eğitimin verileceği yaz spor okulu başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulunda yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkanının sunulduğu,  bu yıl da 5 branşta eğitim verildiği bildirildi. Çocuklar burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendiriyor. Eğlenceli aktivitelerin de yapıldığı okulda öğrenciler basketbol, futbol, tenis, voleybol ve cimnastik dallarında eğitim alıyor.

Eğitimler branşlara göre, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesislerinde ve Ümraniye Anadolu İ.H.L. Dudullu Kapalı Spor Salonu'nda uzman hocalar eşliğinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca Yaz Spor Okulu kapsamında haftanın bir günü de Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan buz pistine giderek eğlenceli vakit geçirecek olan öğrencilerin, servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement