Umutkent Sosyal Tesisi Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı - Son Dakika
Yerel

Umutkent Sosyal Tesisi Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Umutkent Sosyal Tesisi Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Denizli'de yapılan, Umutkent 1 sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilen 5 bin 500 metrekare alana sahip sosyal tesiste sona yaklaşılıyor.

09.01.2014 13:29  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi tarafından yapılan ve Umutkent 1 sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilen 5 bin 500 metrekare alana sahip sosyal tesiste sona yaklaşılıyor.

Denizli Belediyesi, Umutkent-1 sakinlerinin sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için yapımına başladığı Umutkent-1 Sosyal Tesisi'nin tamamlamak üzere olduğu belirtildi. Ağustos ayında temeli atılan tesisin kısa süre sonra hizmete gireceğini belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Buraya böylesi bir tesis yapmak için vatandaşlarımıza söz vermiştik. Kısa süre önce başladığımız proje yüzde 90 oranında tamamlandı. Çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak" dedi.

Umutkent-1 Sosyal Tesisi'nin nasıl olması gerektiği konusunda bölge insanının fikirlerinin alındığını ve bu projenin talepler doğrultusunda hazırlandığını dile getiren Başkan Zolan, "Bu projenin en güzel tarafı bölge insanımızla birlikte hazırlanmış olmasıdır. Burada yaşayanlarla bir araya gelerek projeyi şekillendirdik. Onların istekleri ve hayalleri doğrultusunda hazırladığımız projenin temelini Ağustos ayında yine burada yaşayanlarla birlikte attık. Bir Ramazan günü iftardan önce yaptığımız temel atma töreninde hep birlikte büyük bir coşkuyu paylaşmıştık. Bugün ise tesisi söz verdiğimiz sürede bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzde doksan oranında tamamlanan tesisin çevre düzenlemeleri de tamamlanınca yine burada yaşayan vatandaşlarımızın katılımıyla hep birlikte tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. 5 bin 500 metrekare alana sahip tesiste kahvehane, restoran, pastane, terzi, kasap, market, kuaför, berber, butik ve PTT yer alacak" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umutkent Sosyal Tesisi Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement