Urla Kızılay Soma İftarında Hazır Bulundu - Son Dakika
Yerel

Urla Kızılay Soma İftarında Hazır Bulundu

Urla Kızılay Soma İftarında Hazır Bulundu

Ramazan ayında yüz binlerce insana yardım eli uzatan Türk Kızılayı, iftar programıyla Ramazan'ın daha anlamlı yaşanmasına aracılık etti.

27.07.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayında yüz binlerce insana yardım eli uzatan Türk Kızılayı, iftar programıyla Ramazan'ın daha anlamlı yaşanmasına aracılık etti.

Türk Kızılayı Soma'daki maden şehitlerinin anısına Cengiz Topel Meydanı'nda düzenlenen 5000 kişilik iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve Soma Kızılay Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma Emniyet Müdürü Nebi Özerdem, Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Akar, yönetim kurulu üyesi İsmail Hakkı Turunç, denetim kurulu üyesi Ömer Faruk İmamoğlu, genel müdür yardımcısı Müimtqaz Şimşek, Kızılay şube başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kızılay olarak darda olan insanların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar, "Kızılay Soma halkının ve bütün halkın kara gün dostudur. Beraber idrak ettiğimiz o büyük acıyı unutmuyoruz. Kalbimize gömdük. 13 Mayıs'ta meydana gelen kazada Rahmet-i Rahmana kavuşan şehitlerimizi bir kere daha anıyoruz. Siz değerli vatandaşlarımıza da düzenlediğimiz bu iftarımıza geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra genel başkan Akar ve üst düzey yöneticiler emeklerini esirgemeyen Kızılaycıları birer madalyayla ödüllendirdi. Türk Kızılayı Urla şubede öncelikle Soma maden şehitliğini ziyaret ederek dualar etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kızılay Soma İftarında Hazır Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement