Uyku Probleminin Okul Başarısına Etkisini Araştırıyorlar - Son Dakika
Yerel

Uyku Probleminin Okul Başarısına Etkisini Araştırıyorlar

Türkiye'den Ünye Puset Polvan Ortaokulu'nun proje ortağı olduğu Erasmus+Avrupa Birliği Projesi "Uyku Problemlerinin Okul Başarısına Etkisi" çalışması kapsamında İspanya'dan heyet, Ünye'ye geldi.

22.04.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'den Ünye Puset Polvan Ortaokulu'nun proje ortağı olduğu Erasmus+Avrupa Birliği Projesi "Uyku Problemlerinin Okul Başarısına Etkisi" çalışması kapsamında İspanya'dan heyet, Ünye'ye geldi.

Silla Belediye Başkanı Serafin Simeon Peris, çocuk hastalıkları hekimi Gonzalo Pin ve diğer ilgililerin bulunduğu İspanyol heyet, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem'i ziyaret etti.

Erdem, proje kapsamında Belediye Başkanı Peris ile anlaşma imzaladı.

Bu projede yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Erdem, "Proje konusu, bizde de sorun olan bir konudur. Dolayısıyla öğrencilerimize düzenli, kaliteli uyku uyutabilirsek bu, eğitim öğretime de yansıyacaktır" dedi.

Silla Belediye Başkanı Serafin Simeon Peris ise projenin önemine dikkati çekerek, "Silla'da eğitimde başarı için uyku problemi ciddi bir problem. Yatak odasında bilgisayar kullanılması, televizyon izlenmesi ve telefon kullanılması anlamında ciddi sorunlar yaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uyku Probleminin Okul Başarısına Etkisini Araştırıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement