Adıyaman Valisi Demirtaş'tan Samsat ve Kahta İlçelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Valisi Demirtaş'tan Samsat ve Kahta İlçelerine Ziyaret

Adıyaman Valisi Demirtaş\'tan Samsat ve Kahta İlçelerine Ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Samsat ve Kahta ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerde devam eden kamu yatırımlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

24.10.2014 11:50  Güncelleme: 12:17

ADIYAMAN (BHA) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Samsat ve Kahta ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerde devam eden kamu yatırımlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Samsat ilçesini giden Vali Demirtaş, Kaymakam Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve ilçe kurum amirleri tarafından karşılandı.

Demirtaş, daha sonra yeni atanan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede yapımı devam eden 20 dairelik Polis Lojmanları inşaatını da inceleyen Demirtaş, daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Samsat İlçesindeki temaslarının ardından Kahta ilçesine geçen Demirtaş, Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı ziyaret etti.

Demirtaş, burada yaptığı açıklamada, hizmet anlamında ilçelerde herhangi bir ayrım yapmadıklarını belirterek, ilçelerin ve köylerin sorun ve sıkıntılarını çözmek amacıyla mesai kavramı gözetmeden aşkla ve şevkle çalışmaların seri bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Bütün ilçelerimize aynı heyecanla hizmet ettiklerini ifade eden Demirtaş, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın memnuniyetini daima ön planda tutuyoruz. 26 aylık görev süresince çalışma arkadaşlarımla birlikte bu anlayışla milletimize hizmet ürettik, aynı şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz. Eğitim alanında ise ilimiz genelinde seferberlik başlattık. İl genelinde yaklaşık bin 100 derslik inşa ederek çok önemli eğitim yatırımları hayata geçirdik. Kahta ilçemizde ise son iki yılda 330 derslik yaptık. Bunların büyük bir kısmı bitirilerek hizmete sunuldu. Eğitime yönelik yatırımlarımız devam edecektir." - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Valisi Demirtaş'tan Samsat ve Kahta İlçelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement