Vali Muammer Türker'in Eşi Filiz Türker, Korkuteli'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Muammer Türker'in Eşi Filiz Türker, Korkuteli'ni Ziyaret Etti

Vali Muammer Türker\'in Eşi Filiz Türker, Korkuteli\'ni Ziyaret Etti

Antalya Valisi Muammer Türker’in eşi Filiz Türker, Korkuteli ilçesinde Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, Sinaneddin Medresesi ve Sinaneddin Cami ile mantar üretim tesisini gezdi.

19.03.2015 12:21

Antalya Valisi Muammer Türker'in eşi Filiz Türker, Korkuteli ilçesinde Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Sinaneddin Medresesi ve Sinaneddin Cami ile mantar üretim tesisini gezdi.

Antalya Valisi Muammer Türker'in eşi Filiz Türker, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak'ın eşi Şendur Özkaynak, Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz'un eşi Nurgül Yavuz, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'un eşi Aylin Arısoy, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer'in eşi Fatma Tuncer, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'in eşi Zeynep Keklik ile Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun eşi Neslihan Oğuz Tanrıkulu ile birlikte önce Son Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve aileleriyle sohbet eden Filiz Türker, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin yaptığı galoş üretimini inceleyerek başarılarının devamını diledi.

Filiz Türker ziyaretinin ardından ilçede bulunan Sinaneddin Medresesi ve Sinaneddin Cami'ni gezerek tarihi hakkında bilgi aldı. Filiz Türker ilçedeki mantar üretim tesislerinde de incelemelerde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Muammer Türker'in Eşi Filiz Türker, Korkuteli'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement