Van'daki Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Van'daki Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan, Van’da düzenlenen Yıldız Kızlar futbol turnuvasında birinci olan Süleyman Demirel Orta Okulu Yıldız Kız Futbol takımını kabul etti.

11.04.2014 16:44

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan, Van'da düzenlenen Yıldız Kızlar futbol turnuvasında birinci olan Süleyman Demirel Orta Okulu Yıldız Kız Futbol takımını kabul etti.

Şampiyon kızları makamında kabul eden Arslan, Şanlıurfa'da yapılacak finallere katılmaya hak kazanan şampiyon ekibi tebrik etti.

Şanlıurfa'da yapılacak finallerde takıma başarı dileyen Arslan, "Milli Eğitim olarak sportif ve diğer ve farklı branşlarda her zaman öğrencilerimizin en iyi derece almaları için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Öğrencilerimiz de sağ olsunlar güzel başarılar alıyor. Onların bu başarılarında emeği geçen herkese Kaymakamımız Suat Demirci ve Milli Eğitim adına çok teşekkür ve tebrik ediyorum. Şimdi sırada Şanlıurfa var. Orada başarılı maçlar çıkartacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.

Süleyman Demirel Orta Okulu beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Fuat Kaygısız ise rakiplerine göre dezavantajları olmasına rağmen başarılı maçlar çıkardıklarını belirterek, "Bazı oyuncularımız hayatlarında ilk kez Şırnak dışına çıktı. Şanlıurfa'da da başalı olacağımıza inanıyorum. Bize inanan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'daki Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement