Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü tarafından kaybolma veya çalınmaya karşı hayvanlara mikroçip takılıyor.

07.04.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü tarafından kaybolma veya çalınmaya karşı hayvanlara mikroçip takılıyor.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğünün ilde hayvanlara mikroçip taktığını bildirdi.

Bu mikroçip sayesinde hayvanların kaybolma veya çalınma durumunda bulunmasının kolaylaşacağını belirten Salman, "Mikroçip uygulamamız sayesinde vatandaşın kaybolan atı müdürlüğümüz ile Orman Bölge Müdürlüğü görevlileri tarafından kısa sürede bulunarak sahibine teslim edildi. Bu çalışma sayesinde hem hayvanın kime ait olduğunu belirliyoruz hem de sağlık kontrollerini yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Çöp konteynerlerinde dezenfekte çalışması

Altınova Belediyesi ekipleri tarafından çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

Belediye Başkanı Metin Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiğini bildirdi.

Altınova'nın güzel ve bakımlı olması için çalışmalar yaptıklarını belirten Oral, "Sıcakların artmasıyla birlikte çöp konteynerlerinde oluşacak konunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz hem çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor hem de hasarlı olanları tamir ediyor. Amacımız ilçemizin güzel görünmesini sağlamaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement