Yat Türkiye Şampiyonası, Belediye Kupası ile Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yat Türkiye Şampiyonası, Belediye Kupası ile Sona Erdi

Yat Türkiye Şampiyonası, Belediye Kupası ile Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Bodrum Belediyesinin de destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen 2015 Yat Türkiye Şampiyonası, “Bodrum Belediyesi Kupası” yarışı ile tamamlandı.

18.08.2015 14:54

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Bodrum Belediyesinin de destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen 2015 Yat Türkiye Şampiyonası, "Bodrum Belediyesi Kupası" yarışı ile tamamlandı.

Bodrum açıklarında 14 Ağustos Cuma günü "Sahil Güvenlik Kupası" yarışları ile başlayan şampiyona; ikinci gün düzenlenen "Milta Marina Kupası", üçüncü gün ise "Bodrum Belediyesi Kupası" yarışları ile son buldu. 300'e yakın sporcunun katıldığı yarışlar, Bodrum açıklarında gerçekleşti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlara İstanbul, Ankara, Marmaris ve Bodrum'dan sporcular katıldı.

16 Ağustos Pazar Günü saat 12.00'de Bodrum Karaada önünden verilen start ile başlatılan şampiyonanın son gün yarışında sporcular yelkenlerini, Çelebi Adası ve Aspat Koyu'na doğru açtı. Aspat açıklarına yerleştirilmiş şamandıradan dönüş yapan yelkenliler, yeniden Karaada'ya dönüp bitiş çizgisinden geçerek yarışı tamamladı.

3 gün süren yarışlarda dereceye giren yelkenciler, aynı günün akşamı Milta Bodrum Marina'da bulunan Osmanlı Tersanesi'nde düzenlenen ödül töreni ile kupalarını aldı. Törene Sahil Güvenlik Komutanı Tüm Amiral Hakan Üstem, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Güneri Günaydın, TYF Başkanı Mehmet Serhat Belli, Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar, TYF Yetkilileri, BAYK Yetkilileri, antrenörler ve sporcular katıldı. 2015 Yat Türkiye Şampiyonu Arcora - 4KMS4RC, Günkut Ayvazoğlu, törende ekibiyle birlikte kupasını aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yat Türkiye Şampiyonası, Belediye Kupası ile Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement