Yeni Gebze Projeleri Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Gebze Projeleri Tanıtıldı

Yeni Gebze Projeleri Tanıtıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2014-2019 Gebze Vizyon Projeleri şölen havasında düzenlenen coşkulu bir programla tanıttı.

18.03.2014 13:36

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2014-2019 Gebze Vizyon Projeleri şölen havasında düzenlenen coşkulu bir programla tanıttı. Başkan Köşker, "Gebze'de belediyecilikte yeni bir tarih yazmak üzere karşınızdayız. Projelerimiz sanayide dünya şehri olan Gebze'yi, şehircilikte de bir dünya şehri yapacak projelerdir" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ikinci 5 yılda Gebze'ye kazandıracağı projeleri; şölen havasında düzenlenen tanıtım programıyla açıkladı. Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi salonunda yapılan proje tanıtım programına AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, il yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Hazırlanan slayt gösterisi öncesi konuşma yapan Başkan Köşker, "30 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi Gebze Belediye Başkanı adayı olarak 2014-2019 Dönemine ilişkin gerçekleştirmiş olduğumuz Proje Tanıtım Toplantımıza hoş geldiniz diyor, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 1 Nisan 2009'da göreve başlarken, "Gebze Değişecek, Gebze Gelişecek" dedik. Aradan beş yıl geçti. Verdiğimiz söz sözde kalmadı. Altyapısıyla değişti; üstyapısıyla, mahalleleri, caddeleri ve sokaklarıyla değişti. Kent merkezi değişti, çevresi değişti. Eskihisar'ı değişti, Kirazpınar'ı değişti. Gebze Güzelleşti. Gebze ileriye gitti. Sadece vaad ettiklerimizi değil, seçim beyannamemizde yer almayan pek çok icraatımızla Gebze'de hizmet çıtası, belediyecilik standardı, hızla yukarıya çıktı. Huzurlarınızda 5 yıllık görev süremizde bizlere desteğini esirgemeyen, başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Gebze'deki bu büyük başarıda emeği geçen Gebze halkına ve partimizin her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Şimdi artık, 30 Mart seçimleri öncesi yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla, yeni bir umut ve hizmet aşkıyla, yepyeni projelerle karşınızdayız. Gebze'de belediyecilikte yeni bir tarih yazmak üzere karşınızdayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu projeler Gebze'de hayat standardını, yaşam kalitesini çok daha yukarılara çıkaracak; Sanayide dünya şehri olan Gebze'yi, şehircilikte de bir dünya şehri yapacak projelerdir. AK Parti için şehir insanın gönlü gibidir. Gönül de adeta şehir gibidir. İyi şehirler inşa edenler, gönüllere girerler; gönülleri fethedenler, güzel şehirler inşa ederler.

"Gebze 2014 Seçim Beyannamemiz ve az sonra açıklayacağımız projeler de, Sayın Başbakanımızın ve AK Partimizin belediyecilik felsefesine uygun olarak hazırlanmış, Gebze'yi 2023 Türkiye hedefleriyle bütünleştirecek projelerdir" diyen Başkan Köşker, "Gebzemiz, Kocaelimiz, Türkiyemiz değişmeye, hızla ilerlemeye devam edecek. İstikrar sürecek, Gebze büyüyecek, istikrar sürecek, Kocaeli büyüyecek, istikrar sürecek, Türkiye büyüyecek diyor ve projelerimizin tanıtımına başlıyorum" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ikinci 5 yılda Gebze'ye kazandıracağı projeler, "D-100 Topçular Kavşağı, Anibal Köprülü Kavşağı, Sabiha Gökçen Gebze Metrosu, İzmit Gebze Banliyö Hattı Projesi, Marmaray Gebze Projesi, Marmaray Aktarma Merkezi Projesi, Hafif Raylı Ulaşım Sistemleri Projesi, Hızla Tren Gebze Projesi, D-100 Kavşakları ve Yan Yol Projesi, TEM Otoban Kavşakları ve Yan Yollar Projesi, Katlı Otopark Projeleri, Şehirler Arası Otobüs Terminali Projesi, Kirazpınar Toplu Konut Projesi, Beylikdağı Kültür Projesi, Fatih Sultam Mehmet Otağı Tema Parkı Projesi, Uluslararası Kongre Merkezi Projesi, Gebze Arena Projesi, Kültür Merkezi Projesi, Gençlik ve Spor Merkezi Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Gençlik Kamp Merkezi Projesi, Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, Bilim ve Sanat Merkezleri Projesi, Aile Sağlık Merkezi Projesi, Engelli Eğitim Merkezi Projesi, Yaşlılara Konuk Evi Projesi, Kapalı Modern Pazar Yeri Projesi, Olimpik Buz Pisti Projesi, Hükümet Meydanı Projesi, H. Halil Mahallesi Ziya Fırat Meydan Projesi, Sarı Cami Meydan Projesi, Muallim Köy Sahil Düzenleme Projesi, Macera ve Aksiyon Parkı Projesi, Taşocakları Rekreasyon Projesi, Mesire Alanları Projesi, İtfaiye Merkezi Kompleksi Projesi, Dijital Kent Kütüphanesi Projesi, Modern Mezbahane Projesi, ve Kuyumcular Çarşısı Projesi"

Sunumunu tamamlayan Başkan Köşker ve belediye meclis üyesi adayları, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ilçe yöneticileriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Başkan Köşker'i omuzlara alan gençlik kolları üyesi gençler, 'sen bize Usta'nın emanetisin' şeklinde tezahüratta bulundular. Gençler daha sonra ilçe başkanı Cemalettin Kaflı'yı da omuzlara aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Gebze Projeleri Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement