Yeni Malatyaspor, Antalya'da Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor, Antalya'da Kampa Girdi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Antalya'da kampa girdi.

02.01.2012 16:20

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Antalya'da kampa girdi.

Kulübün basın sözcüsü Halil Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın teknik heyet ve yaklaşık 27 futbolcu ile Antalya'daki bir otelde kamp çalışmalarına başladığını söyledi.

Ali Güneş'in ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Gürses Kılıç'ın da ekibiyle birlikte Antalya'ya gittiğini belirten Karaman, takımdan ayrılacak ve transfer edilecek futbolcuların kamp çalışmalarında teknik heyetin raporu doğrultusunda belli olacağını ifade etti.

Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmayı arzu ettiklerini dile getiren Karaman, kampın 12 gün süreceğini kaydetti.

Olağanüstü kongre sonucunda oluşan yönetimin görev dağılımı yaptığını da belirten Karaman, yönetimin, "Başkan Ertan Mumcu, ikinci başkan Ali Özkan, asbaşkanlar İbrahim Karam, Mehmet Şehitoğlu, Ahmet Başak Bilgi, tesisler ve stat sorumlusu İlyas Karaca, altyapı sorumlusu Muzaffer Özkan, genel sekreter Selçuk Kendirci, mali ve idari işler sekreteri Nuh Boyraz, futbol şube sorumlusu Orhan Barman, basın sözcüleri Halil Karaman ve Şahin Özer" şeklinde görev dağılımı yaptığını açıkladı.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor, Antalya'da Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement