Yenimahalle Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Yarı Finale Yükseldi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde rakiplerine göz açtırmayan Yenimahalle Belediyesi, Türkiye Kupası’nda da adını yarı finale yazdırdı.

12.03.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde rakiplerine göz açtırmayan Yenimahalle Belediyesi, Türkiye Kupası'nda da adını yarı finale yazdırdı.

Başkent ekibi, Sportoto Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında evinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni konuk etti. Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçından 25-43'lük zaferle ayrılan Yenimahalle, THF Spor Salonu'nda gerçekleşen rövanş karşılaşmasına Merve, Sıla, Marina, Kati, İlke, Özge, Lence 7'lisiyle başladı. Ev sahibi ekip, art arda bulduğu sayılarla daha ilk yarıda oyunun kaderini çizdi. Yenimahalle savunmasını bir türlü geçemeyen Anadolu Üniversitesi, ilk yarıda etkili bir oyun sahaya koyamadı. Yenimahalle Belediyesi ise bulduğu klas gollerle sayı farkını hep açık tuttu. Oyun, ilk yarı sonucuna 20-11 olarak yansıdı.

İkinci yarıya daha iyi başlamasına rağmen yine de sayı farkını kapatamayan konuk ekip, Yenimahalle'nin hızlı hücumlarını kesemedi. Yenimahalle Belediyesi Antrenörü Serdar Eler'in genç yıldızlara fırsat verdiği maçta Sıla, Nazlı ve Özge iyi oyunlarıyla geleceğin aranan hentbolcuları olacaklarının sinyalini verdi.

10 NUMARADAN 10 SAYI

10 numaralı takım formasına sahip Yenimahalle'nin genç yıldızı Sıla attığı 10 golle hem takımının hem de maçın en skorer oyuncusu olurken, Marina, Özge ve İlke de buldukları gollerle skora katkı yaptı. Ligin namağlup lideri Yenimahalle, karşılaşmadan 36-26 zaferlerle ayrılarak Türkiye Kupası'nda yarı finale adını yazdırdı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement