Yüksekova'da Minibüslerin Yerini Otobüsler Alacak - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Minibüslerin Yerini Otobüsler Alacak

Yüksekova Belediyesi, mayıs ayında bitirmeyi planladığı şehirler arası yolcu taşıma terminalinin bitmesiyle, minibüslerin yerine otobüslerle yolcu taşımacılığının yapılmasına karar verdi.

06.01.2015 16:47

Yüksekova Belediyesi, mayıs ayında bitirmeyi planladığı şehirler arası yolcu taşıma terminalinin bitmesiyle, minibüslerin yerine otobüslerle yolcu taşımacılığının yapılmasına karar verdi.

İlçede yolcu taşımacılığı yapan firma temsilcileriyle bir araya gelen ve yürütülecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, yeni terminalin mayıs ayı içinde bitirileceğini söyledi.

Çağın gereklerine cevap veren, ilçeye yakışır bir terminal inşa edeceklerini belirten Yetişkin, şöyle konuştu:

"Terminali kurduktan sonra hiçbir firmanın dışarıda kalmasına izin vermeyeceğiz. Buna rağmen dışarıda kalacak firmalara cezai işlem uygulayacağız. İnsanlar tek tek ya da birleşerek yazıhane açabilir. Çoğu zaman vatandaşlarımız gelip bu konuda sitem ediyorlar. 'Neden bizde aktarmasız bir şekilde istediğimiz şehirlere gidemiyoruz' diyorlar. Bu konuda çok haklı olduklarını hepimiz biliyoruz. Bunun yapılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Minibüslerin Yerini Otobüsler Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement