Yumurtalık'ta 'Turizm' Zirvesi - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık'ta 'Turizm' Zirvesi

Yumurtalık\'ta \'Turizm\' Zirvesi

Karataş-Yumurtalık Turizmi Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği, 'Eylül Ayı Olağan Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

17.09.2012 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karataş- Yumurtalık Turizmi Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği, 'Eylül Ayı Olağan Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Bölge belediye başkanları da buluşturan toplantıda ana gündem maddesi ise turizmdi.

Burada konuşan Birlik Başkanı Mehmet Karakuş, yaz dönemi turizm sezonunda Karataş ve Yumurtalık ilçelerinin özellikle Adanalılardan yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekerek, "Başta oteller olmak üzere pansiyon ve kamping alanlarında yer bulmak mümkün olmadı. Özellikle çadır kamping işiyle iştigal olan Zeytinbeli, Tuzla ve Bahçe belediye plajlarında hala yoğunluk yaşandı" dedi.

Karataş-Yumurtalık Turizmi Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği ile ilgili bütçe görüşmelerinde uzlaşma sağlanırken, toplantıya; Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, Tuzla Belediye Başkanı Cumali Portakal, Bahçe Belediye Başkanı Metin Buga, Yeşilköy Belediye Başkanı Mithat Altunay, Kaldırım Belediye Başkanı Refik Şen, Zeytinbeli Belediye Başkanı Seyfettin Öztürk, Sugözü Köyü Muhtarı Osman Günegi, Çakırören Köyü Muhtarı İsmail Bedik ve Birlik Genel Sekreteri Selçuk Mamak katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık'ta 'Turizm' Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement