Yunusemre Belediyesi Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu

Yunusemre Belediyesi Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu

Yunusemre Belediyesi personeli belediye bahçesinde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

19.07.2014 16:40

Yunusemre Belediyesi personeli belediye bahçesinde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

İftara, Manisa Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Çerçi iftarda, masaları tek tek gezerek personel ile yakından ilgilendi. Programda iftara katılan belediye personeline Türk Tasavvuf Musikisi konseri verildi. Ardından gerçekleşen etkinliklerde çocuklar Hacivat ve Karagöz oyunu ile doyasıya eğlenen çocuklara Osmanlı macunu, balon ve top dağıtıldı. Gecenin sonunda sahne alan minik semazenler ise gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi iftar programında yaptığı konuşmada, "Yunusemre Belediyesi olarak Ramazan programı düzenledik. Bu programın içerisinde her gün bir mahallede vatandaşlarımızla beraber iftarda buluşuyoruz. Şuana kadar ben evimde bir gün bile oruç açmadım. Her ün halkımızla beraberiz. Doğrusu bundan da mutluyuz. Tabi ilahilerle bizi mest eden sanatçı arkadaşlarımız sahnede yerlerini alıyorlar. Ramazan'a uygun bir şekilde gönlümüze güzel hava yaşatıyorlar. İlahilerle orucumuzu açıyoruz. Orucumuzu açtıktan sonra Hacivat ve Karagöz ile çocuklarımızı da eğlendirerek vatandaşlarımızla beraber güzel bir Ramazan gecesi geçiriyoruz. Amacımız eski Ramazan'ı yaşamak ve yaşatmak. Doğrusu biraz zahmetli bir iş her gün bir mahalleye gidiyoruz. Bu zahmeti çeken tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Yunusemre belediyesi olarak personel ile birlikte bir aile olduklarını belirten Çerçi, "Biz bir Yunusemre ailesi olarak 3 aylık bir kurumuz. İnşallah önümüzdeki süreçte hep beraber çok güzle işler başaracağız. Yunusemre ilçesine çok önemli hizmetler yapacağız. Milletimizin de hayır duasını alacağız. Kurumsal yapımızı yavaş yavaş tamamlamak üzereyiz. Belli bir aşamaya geldik. Projelerimiz ve hizmetlerimizle gündeme geleceğiz. Biz Yunusemre ailesinin fertleriyiz. Hep beraber bu gemiyi yüzdürüp vatandaşlarımızla buluşacağız" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Çalışanları İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement