Yunusemre Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Güzelleşiyor

Yunusemre Güzelleşiyor

Yunusemre Belediyesi, ‘Yemşeyil Bir Yunusemre’ sloganıyla başlattığı çevre düzenlemelerine ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

22.07.2015 12:46

Yunusemre Belediyesi, 'Yemşeyil Bir Yunusemre' sloganıyla başlattığı çevre düzenlemelerine ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Yapılan peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, " Manisa'nın en büyük ilçesi olarak hem yaptığımız büyük projelerle, hem de güzel görünümüyle örnek bir ilçe olmak için uğraşıyoruz" dedi.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Yunusemre'nin bir çok yerinde başlatılan peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün gerek çevre düzenlemesi, gerek yeşillendirme, gerekse de yaptığı peyzaj çalışmaları halk tarafından büyük beğeni topluyor.

30 BİN ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Peyzaj çalışması yapan ekibin çalışmalarını yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, şimdiye kadar yapılan işlemlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Çerçi, "Yunusemre ilçemizin yemyeşil ve huzur veren bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde başlatılan peyzaj çalışmaları neticesinde sezonda 30 bin çiçek toprakla buluşturularak, park ve bahçelerimiz güzel bir görünüme kavuşturuldu. Bunun yanı sıra yeşillendirme ve daha önceden yeşillendirilen alanlardaki düzenleme çalışmaları da düzenli olarak devam ediyor. İlçemizin güzel görünüme kavuşması için emek sarfeden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement